Miért ne félj a sárga színtől?

A sárga színt sokan nem kedvelik, pedig a nyár egyik sláger színe is lehetne. A citromsárgától, az aranysárgáig mindenféle ruha kapható ma már a piacon és valóban az egyik legvidámabb szín, amit viselhetünk. Nem csak nyáron, hanem az év bármely szakában. A cikkben néhány nagyon szép és sárga ruhadarabot mutatunk be, olyan ruhákat, amelyeket nem csak a bátrak viselhetnek, hanem bárki, aki szereti a nyarat, a kánikulát, és az év legforróbb évszakának a hangulatát. Miért ne félj tehát a sárga színtől?
Ezért ne félj a sárga színtől - a sárga színű ruha sok mindenkinek jól áll, bár sokan idegenkednek tőle

Mert a sárga nem csak vagány, de szolid szín is

Igen, jól olvasod. Ezt a színt nem csak a merészebbek, hanem a szégyenlősebb emberek is viselhetik. A visszafogottabb személyiségek azért hordhatják bátran, mert ez az egyik legromantikusabb szín, míg a merészek azért, mert ezzel a színnel biztos, hogy kitűnnek a tömegből.

Mert a nyár színe

Szeretheted a sárgát azért is, mert a nyár színe és a nyarat idézi. A nyári hangulatodat még azzal is fokozhatod, ha a ruhád tele van apró, vagy éppen nagyobb virágokkal. Egy ilyen ruhában vétek is lenne rosszul érezni magunkat.

Mert a komoly emberek is szeretik

A komoly, megfontolt emberek is kedvelik ezt a színt, mert ez némileg lágyítja a szigorú vonásaikat és egy ilyen élénk színű ruhával azt is közvetítik a külvilágnak, hogy ők nem mindig és nem minden helyzetben komolyak, azaz képesek néha elengedni is magukat.

Mert egy dögös szín

A sárga az egyik legdögösebb szín, hiszen azt is sugallja arról, aki viseli, hogy egy vagány személyiségről van szó, egy olyan emberről, aki szereti az életet, a jókedvet, a mókát és ez még a komoly emberekre is igaz lehet. Mert a komolyság az élethez való hozzáállást jelenti, és ez nem jelent egyet a besavanyodott típussal, azzal, aki soha, semmiben sem látja meg a jót, az örömöt.

Mert nyaraláson ez egy kedvelt szín

A sárga a nyarat idézi, így nem meglepő, hogy sokan hordanak sárga színű ruhát, akár a Balatonra, akár a tengerpartra mennek nyaralni. Hiszen egy citromsárga ruhával azt is kifejezhetjük, hogy mennyire jól érezzük magunkat a bőrünkben és mennyire jó érzés, hogy kicsit kikapcsolódhatunk, lazíthatunk.

Mert az elegáns ruhákhoz is passzol

Ki mondta, hogy egy elegáns ruha csakis fekete, kék, vagy vörös lehet? A sárga éppúgy képes bárkinek eleganciát kölcsönözni, mint a hagyományos, jól megszokott színek. A sárga szín azonban nem mindenkinek áll jól, hiszen a világos bőr még sápadtabbnak hat. Leginkább a barna és kreol bőr színe ez.

Mert kicsit retrós

A retró divatot is idézi ez a szín. Ha semmilyen más alkalommal, csakis akkor szeretnénk sárga színű ruhát ölteni, amikor a régmúltat szeretnénk magunkban felidézni, akkor hordjunk csak ritka alkalmakkor ilyen színű ruhát.

Kapcsolódó cikkek

Ősszel nem kell feltétlenül - Kövesd az őszi divatot! Lépj harmóniába a természettel!- komoran öltözködnünk.

Kövesd az őszi divatot! Lépj harmóniába a természettel!

Ősszel is öltözhetünk színes ruhákba, ezzel még ót is teszünk, hiszen az élénk színű ruhák fokozzák a hangulatunkat.

Tippek az ékszerek biztonságos online vásárlásához

Tippek az ékszerek biztonságos online vásárlásához

Egyre többen vásárolnak ékszert onlinet, de azért érdemes odafigyelni pár dologra.

Ezért ne félj a sárga színtől - a sárga színű ruha sok mindenkinek jól áll, bár sokan idegenkednek tőle

Miért ne félj a sárga színtől?

A sárga színtől sokan félnek, pedig majdnem mindenkinek jól áll a sárga ruha. A cikkben a sárga színű ruha előnyeit mutatjuk be.