Esküvői fotózás Veszprémben és Veszprém vármegyében

Szinte már-már igazságtalan, hogy mennyire előnyös helyzetben vannak azok a fiatal párok, akik Veszprémben, illetve Veszprém vármegyében kötik össze az életüket.
Esküvői fotózás Veszprémben és Veszprém vármegyében

Elég ha csak a két legjelentősebb város, Veszprém és Balatonfüred adta lehetőségekre gondolunk, a Balaton-felvidék természeti kincseiről nem is beszélve: ezek mind olyan helyszínek, amelyek kiváló lehetőséget biztosítanak az esküvői vendéglátásra és a fotózásra egyaránt.

Szerencsére az elmúlt években rengeteg esküvőt fotózhattam Veszprém vármegyében, így megtapasztalhattam, hogy a környék mennyire változatos lehetőségeket foglal magában. Pest megyei esküvői fotós vagyok, de elmondhatom magamról, hogy a Balaton északi partjára szinte haza járok, hiszen minden évben több esküvőm is szokott lenni a környéken.

A hagyományos esküvők mellett a borvidéki esküvők is egyre felkapottabbak Veszprém vármegyében: a Nagy-Somlói borvidék, a Balaton-felvidéki borvidék, a Badacsonyi borvidék és a Balatonfüred-Csopaki borvidék mind Veszprém vármegyében találhatók, és ezek a borvidékek tele vannak olyan borászatokkal, amelyek képesek komplex és magas színvonalú esküvői szolgáltatást nyújtani, így akár lakodalmi helyszínként, vagy esküvői fotós helyszínként is megállják a helyüket.

Ugyan nem vagyok helybeli esküvői fotós, de van néhány érvem, ami miatt érdemes velem számolnod a veszprém vármegyei esküvői fotósok között:

  • Főállású esküvői fotósként dolgozom, amely azért előnyös a számomra, mert így minden esküvői munkámra kellőképpen oda tudok koncentrálni.

  • Azon kevés esküvői fotós közé tartozom, aki fényképész végzettséggel rendelkezik. A szakképesítésem kellő alapot ad a munkámhoz, de nem ülök a babérjaimon, hanem folyamatosan igyekszem fejleszteni magam.

  • Gyakorlatilag csak esküvőket fotózom, igyekszem ebben a témában a lehető legjobban elmélyülni és felkészülni, valamint a legfontosabb apróságokat elsajátítani.

  • Hiszek abban, hogy csak az adott témához megfelelő, professzionális felszereléssel lehet kiváló fotóanyagokat készíteni, de egyben azt is gondolom, hogy fontos az ember tudása és személyisége is a technika mögött.

  • Nagyon szeretek a fotók utómunkálataival foglalatoskodni, de azt is gondolom, hogy az utómunka csak egy kreatív eszköz a fotók jobbá tételéhez, így nem helyettesítheti a nyers fotókba belefektetett energiát.

  • Transzparens és legális vállalkozás keretében, teljesen hivatalos körülmények között végzem a munkám, valamint kizárólag megbízási szerződés megkötésével vállalok el esküvői felkéréseket.

  • Az esküvői fotós tevékenységemet az egész országban végzem, a kiszállásomért pedig nem kérek el külön díjat, így az ajánlatom versenyképes lehet más Veszprém vármegyei esküvői fotós kollégák ajánlataival.

Torzsa Lajos - esküvői fotós Veszprém

Kapcsolódó cikkek

Fényképezőgép tartozékok, amelyekre minden fotósnak szüksége van

Fényképezőgép tartozékok, amelyekre minden fotósnak szüksége van

A fényképezéshez számos olyan tartozék létezik, amelyek megvásárlását minden fotósnak érdemes megfontolnia.

Az esküvőn nem csak a ruha, hanem - Esküvői hajviselet, hogy te legyél a legszebb ezen a csodaszép napon! – a frizura is nagyon fontos.

Esküvői hajviselet, hogy te legyél a legszebb ezen a csodaszép napon!

Mindenki csodaszép szeretne lenni a saját esküvőjén. A cikkben néhány nagyon elegáns, esküvői frizurát mutatunk be.

A legjobb kipróbálandó pezsgők

A legjobb kipróbálandó pezsgők

Ha szeretne kipróbálni egy pezsgőt, de nem tudja, melyiket válassza, íme néhány a legnépszerűbb fajták közül.