Szépülj és pihenj: sós víz a jakuzziban, lehetséges ez?

A sós vízben való fürdőzés nem csak a távoli tengerpartokon lehetséges, akár otthonunkban is hódolhatunk efféle élvezeteknek.
Sós víz a jakuzziban, lehetséges ez?

A www.hawaj.hu széleskörű kínálatában azok is megtalálják a számításukat, akik a víz jótékony hatásával szeretnék testi és lelki egészségüket fenntartani, javítani.

Óriási kiadások nélkül

A jakuzzi korábban a luxus egyik szinonimájaként volt értelmezhető, de mára ez a helyzet már sokat változott. Köszönhető ez egyebek mellett a felfújható jakuzzik megjelenésének, elterjedésének. Ezek éppolyan hatásfokon “működnek”, ahogy a drága akrilát jakuzzik, csak jóval kedvezőbb áron elérhetőek. Az emberi szervezet számára több szempontból is pozitív hatásait biztosítja a masszázsmedence, aminek köszönhetően a víz és a levegő együttműködését élvezhetjük. A meleg víznek köszönhetően javul a keringés, ami a gyógyulást gyorsítva járul hozzá a jó közérzethez. Rendszeres használatával javíthatunk a szervezetünk stressztűrő képességén; nem csak fizikailag, hanem lelkileg is komoly változásokat érhetünk el. Relaxáltak, nyugodtabbak lehetünk; a nyugodt alvás, az izmok masszírozása, az ízületek ápolása mind természetes velejárói a jakuzzi használatának.

Klór nélkül is tisztán

A medence vizének tisztán tartásához az egyik leginkább bevált módszer, ha klórral fertőtlenítjük. Van viszont egy sokkal természetbarátabb, egészségesebb, bőrkímélőbb megoldás is: ha sót használunk. Ezt pedig a sóbontó segítségével tudjuk megvalósítani, ami nem a költséges vegyszerekkel, hanem egyszerű konyhasóval működik. Ez a klórt rosszul viselőknek, arra allergiásoknak jelenthet nagy segítséget, hiszen a só használatával minden kellemetlen mellékhatásnak búcsút inthetnek, ráadásul a víz lágyabbá, bőrbarátabbá válik, mint a vegyszeres tisztítás esetében. Ahogy a tengervíz, úgy a medencénkben lévő sós víz is terápiás hatású, így ha szeretnénk egy környezet- és szervezetkímélő megoldást találni a jakuzzink vizének kristálytisztává tételére – nem csak a látványt, a víz minőségét is javítja –, a só lesz a megoldás!

Kapcsolódó cikkek

Az önismereti tanfolyam - Az önfejlesztő tanfolyamok népszerűsége töretlen – mindenki számára hasznos lehet.

Önismereti tréning - hasznos lehet

Az önfejlesztő tréningek rendkívül hasznosak. Ha szeretnénk sikeresebbek lenni a magánéletben vagy a munkában, akkor mindenképpen jelentkezzünk egy önismereti, önfejlesztő képzésre.

Az immunrendszer működésének támogatása 5 lépésben

Az immunrendszer működésének támogatása 5 lépésben

Mindannyian tudjuk, a hidegebb hónapokban az immunrendszerünk teljeskörű támogatást igényel.

Hogyan legyünk kreatívak - a kreativitás is fejleszthető

Hogyan legyünk kreatívak?

A kreativitás fejleszthető. Léteznek trükkök és módszerek, amelyek nagy hasznunkra lehet, ha a kreativitásunkat szeretnénk fejleszteni.