Négy hiba, amit ne kövess el az esküvőd szervezésekor

Az esküvő szervezésekor számos dolog elrepíthet minket a realitás talajáról. A hatalmas boldogságban és ötletelésben hajlamosak vagyunk megfeledkezni olyan alap dolgokról, amik, ha nincsenek a helyükön, sok stresszel járhatnak. Cikkünkben összegyűjtöttünk pár hibát, amit semmi esetre se kövess el az esküvőd szervezésekor!
Négy hiba, amit ne kövess el az esküvőd szervezésekor

1. Hiba: Az esküvő nemcsak a menyasszonyé!

Természetesen a lakodalom azért jött létre, hogy a fiatal pár örök hűséget fogadhasson egymásnak. Ez azonban nem azt jelenti, hogy minden a menyasszony kedve szerint kell, hogy történjen. Mindenképpen beszélgessetek el a fontosabb dolgokról, mielőtt döntenétek. A vőlegénynek sem mindegy, hogy az esemény milyen stílust képvisel majd, de számára is fontos lehet a torta kinézete és íze egyaránt.

2. Hiba: Ne kötött és merev programban gondolkozz!

Biztosan te is hatalmas bulit szeretnél az esküvődön, azonban nem érdemes túl kötött dolgokhoz ragaszkodni. A különleges esküvői helyszínek között biztosan találsz olyat, ahol minden kívánságot rugalmasan kezelnek. Az esti programok esetében rendkívül fontos a szervezettség, hiszen senki sem szeretne a gratulációra várakozni, miközben már javában táncolnak a parketten. Nem árt azonban olyan időablakot is hagyni, amikor a vendégek szabadon járhatnak és kelhetnek az asztalok és a zenekar között.

3. Hiba: Stílusban nem passzoló szolgáltatók választása

Az esküvő szervezésekor nem árt szem előtt tartani a saját igényeiteket. Mindenképpen olyan szolgáltatókat válasszatok, amelyeken megbíztok, akiknek a munkájával elégedettek vagytok. Nem érdemes csak azért XY zenészt felkérni, mert ők voltak a legjobb barátaitok lakodalmán is. Járjatok utána alaposan a megfelelő zenekarnak, fotósnak, illetve cukrásznak egyaránt, hiszen csak így garantálható a zökkenőmentes lakodalom.

4. Hiba: Vidéki esküvő esetén nem foglaltok szállást a vendégeknek

Ne várjátok el a násznéptől, hogy boldogan ünnepeljenek, ha utána még egy hosszú út vár rájuk hazáig. Gondoskodjatok már időben az elszállásolásukról, legyen szó egy kastélyszállóról, egy vendégházról, de akár egy hotelről is. Kérdezzetek rá, hogy kinek van szüksége szobára az adott éjszakára és legyen annyi időtök, hogy gondoskodtok az éjszakai pihenésükről. Így elegendő, hogy csak másnap reggel utaznak haza, akár a fővárosba, akár egyéb településre.

Összegezve

A cikkünkben tehát összegyűjtöttük azt a négy hibát, amit a fiatalok előszeretettel elkövetnek a lakodalom szervezése során. A különleges esküvői helyszínek között biztosan találtok majd olyan rendezvénytermet, akár egy kastélyszállót is, ahol minden apró kívánságotok kapcsán rugalmasak lesznek.

Kapcsolódó cikkek

Edzés nélkül is lehet fogyni, de ahhoz, hogy lefogyjunk sok erőfeszítést kell tennünk

Edzés nélkül is lehet fogyni?

Nem, nem lehet edzés nélkül lefogyni, de léteznek olyan trükkök és praktikák, amelyek a segítségünkre lehetnek a fogyásban.

Az irodai munka - 3 ok, amiért az irodai munka kövérít – drasztikus túlsúlyt is okozhat.

3 ok, amiért az irodai munka kövérít

Az irodai munka akár még elhízáshoz is vezethet. Mi magunk azonban sokat tehetünk annak érdekében, hogy ne hízzunk el.

4 módszer a boldogabb élethez - mi is sokat tehetünk a boldogságunkért

4 módszer a boldogabb élethez

A boldogság bennünk rejlik, azaz nagyon sok múlik azon, hogy mi, hogyan viszonyulunk az élet dolgaihoz és a problémákhoz. Mutatunk 4 módszert, amelyek segíthetnek kicsit boldogabbnak lenni.