Három eset, amikor mindenképp látogass meg egy pedikűröst!

Sokan tartanak a pedikűröstől, mert hasonlóan a fogorvoshoz, valamiféle kellemetlen fájdalommal társítják. Főleg igaz ez akkor, ha benőtt a körmünk, vagy épp gombás fertőzéssel küzdünk. A mai modern technológiáknak köszönhetően pedig ezen problémák kezelése teljesen fájdalommentes lehet. Az alábbiakban bemutatunk három problémát, amikor inkább ne halogasd a pedikűröst.
Három eset, amikor mindenképp látogass meg egy pedikűröst!

Pikkelysömörös körmök

A pszoriázis, azaz pikkelysömör egy olyan komplex bőrprobléma, amely a körmökre is kiterjedhet. Az ilyen pikkelyesen leváló, egyenetlen körömfelületet pedig házilag szinte képtelenség kezelni. Azonban egy professzionális pedikűrös képes arra, hogy tartós eredményeket érjen el a megfelelő pszoriázis kezelés által. A rendszeres kezeléssel megelőzhetjük a körmök állapotának romlását, a körömlemezek visszanyerik az egészségüket és a tartásukat.

Benőtt, deformált köröm

Nincs is annál fájdalmasabb, amikor egy rosszul növekvő köröm belenő a bőrünkbe úgy, hogy gyakorlatilag mozgáskorlátozottak leszünk tőle. Az ilyen problémákat talán még lehet otthon orvosolni úgy, ha rendszeresen kivágjuk a problémás körömrészt. Azonban egy jó gyógypedikűrös képes véglegesen helyreállítani a köröm egészséges növekedését. Például az Unibrace körömszabályozás által szó szerint új utat mutat az egészséges körmök felé, méghozzá teljesen fájdalommentesen. Az eljárással ugyanis véglegesen képesek a pedikűrös szakemberek a helyes, egészséges irányba állítani a körmök növekedését. Ezzel a kezeléssel örökre megszabadulhatunk a húsba vágó fájdalomtól és az állandóan problémát okozó körömbenövésektől.

Gombás körmök

A körömgomba sajnos egy olyan egészségügyi probléma, amivel sokan a mai napig szégyellnek elmenni a pedikűröshöz. Viszont jó tudni, hogy ez a típusú fertőzés gyakran nem is higiéniás problémák miatt alakul ki. Elég egy rosszul szellőző cipő vagy a gyengébb immunrendszer, és rögtön megjelenhet a gombásodás. Nem kell tehát szégyellni, menjünk el pedikűröshöz vele. A profin felkészült szakemberek nem csak a körmök kilakkozásában tudnak segíteni. Igen komoly képzéseket végeznek azért, hogy a legproblémásabb gombás fertőzéseket is végleg eltüntethessék a páciensek lábáról. Számukra egy gombás köröm nem kínos probléma, hanem lehetőség arra, hogy visszaadhassák a kezelésekkel az egészségünket.

Kapcsolódó cikkek

Ismerd meg a hévízi gyógyvíz elképesztő erejét

A magyar csoda: ismerd meg a hévízi gyógyvíz elképesztő erejét

A gyógyvízben való üldögélés mindenki számára felüdülés lehet, különösen azok számára, akik valamilyen betegségben szenvednek.

5 fontos információ az edzéshez

5 fontos információ az edzéshez

Az edzés nagyon hasznos az egészségünk számára, de némi kiegészítőre is szükségünk lehet, ha szeretnénk hatékonynak lenni, és maradni az edzés során.

A protein és a női szépség: Miért kulcsfontosságú a megfelelő protein bevitel a nők számára is?

A protein és a női szépség: Miért kulcsfontosságú a megfelelő protein bevitel a nők számára is?

A megfelelő fehérjebevitel viszonylag kulcsfontosságú minden ember, különösen az aktív személy életében.