Esküvői hajviselet, hogy te legyél a legszebb ezen a csodaszép napon!

A nagy napon, azaz a saját esküvőjén mindenki a legszebb szeretne lenni és mindenki arra vágyik, hogy a nap minden perce tökéletes legyen. Az izgatott menyasszonyok elsősorban a legtökéletesebb ruhát szeretnék kiválasztani és viselni a nagy napon, majd a frizura okoz nagy dilemmát. És természetesen az esküvői ruhához leginkább passzoló kiegészítők is sok fejtörést okoznak. A cikkben néhány esküvői frizurát mutatunk be. Inspirálódj te is, mert lehet, hogy ezek közül a hajviseletek közül tetszik meg valamelyik és épp ilyet kérsz majd a fodrászodtól az esküvődre.
Az esküvőn nem csak a ruha, hanem - Esküvői hajviselet, hogy te legyél a legszebb ezen a csodaszép napon! – a frizura is nagyon fontos.

A lágy fürtök természetessége

Egyes menyasszonyok nem kívánnak sokat foglalkozni a frizurájukkal, vagy éppen éjfél után egy laza konty mellett döntenek, ezért az esküvőre kiengedett hajzuhataggal érkeznek. Hogy azért mégis legyen valamilyen formája a frizurájuknak, egy szépséges hajráffal regulázzák meg a tincseiket, ami máris elegánsabb benyomást kelt, ha egy hasonló fülbevalót választunk hozzá.

A konty az örök sláger

A legtöbb menyasszony még mindig a klasszikus kontyot kéri és választja, amikor a fodrásznak elmesélik, hogyan is képzelik el a nagy napot, pontosabban a menyasszonyi frizurát. A konty még ma is nagyon menő, hiszen ezernyi változatban el lehet készíteni és nagyon sok dekorációval lehet még ünnepélyesebbé varázsolni. A kontyba kerülhetnek apró gyöngyök, amelyek nagyon ünnepivé teszik a frizurát, főleg, ha ilyen, vagy hasonló gyöngyökből készülnek a menyasszony ékszerei is.

A romantikusabb alkatok apró virágokat kérnek a kontyukba, amely frizura díszítőelemei lehetnek egyszínűek, vagy színesek, kisebbek, vagy nagyobbak. A virágok színe mindenképpen illeszkedjen a menyasszony hajszínéhez, de ezt a fodrász úgyis tudni fogja, nyugodtan bízzuk rá magunkat.

A gyöngyös hajráf konttyal is jó választás

A komolyabb hölgyek szokták ezt a kombinációt, azaz a klasszikus kontyot és hajráfot választani. Nem hiába, hiszen ez a dupla megoldás eleganciát kölcsönöz a viselőjének, ami legfőképpen a komoly hölgyek egyik jellemzője. Persze mint mindenben, kivételek ebben az esetben is vannak.

A hajfonat is a rangsor élén található

Amikor ma meghalljuk azt a szót, hogy befont haj, vagy hajfonat, nem az egyszerű, hagyományos hármas fonásra gondolunk, hanem a mai, trendi, divatos hajfonásokra, amelyeket még elkészíteni sem olyan egyszerű, de amikor elkészül a szépséges fonás, nem győzünk ámuldozni, mert valóban olyan lenyűgöző tud lenni. Talán ez lehet az oka, hogy egyre több nő választja ezt a frizurát az esküvőjén.

A befont hajzuhatagot aztán még kontyba is lehet tűzni, de az is gyönyörűséges, amikor a befont haj lazán, mindenféle díszítés nélkül a menyasszony hátára omlik.

A fej ékei: diadém és virágkoszorú

A női fejdísz, azaz a diadém is a toplista élén szokott lenni, már ami a menyasszonyok óhaját illeti a menyasszonyi frizura terén. A diadém mellett voksolók általában nagyon szerettek királykisasszonyost játszani kislányként és az esküvőjükön is ezt az érzést próbálják újra átélni. A fejdísznél ki nem mondott szabály, hogyha egyszerű, akkor más ékszert is viselhet a menyasszony, azonban, ha túl csicsás, díszes, akkor már nincs szüksége a menyasszonynak semmilyen más ékszerre.

A kalap mellett is sokan teszik le a voksukat, mivel nagyon sokféle stílus közül lehet válogatni, így bárki megtalálja a kedvére valót, azaz azt a kalapot, amit élete egyik legszebb napján szeretne viselni.

Kapcsolódó cikkek

Női ingek és blúzok személyiségre szabva

Női ingek és blúzok személyiségre szabva

A hölgyek szeretnek úgy öltözködni, hogy a személyiségükről is képet adjanak a külvilágnak. A ruha sok mindent elárul rólunk. Azt is, hogy valójában, milyen emberek is vagyunk.

Ősszel nem kell feltétlenül - Kövesd az őszi divatot! Lépj harmóniába a természettel!- komoran öltözködnünk.

Kövesd az őszi divatot! Lépj harmóniába a természettel!

Ősszel is öltözhetünk színes ruhákba, ezzel még ót is teszünk, hiszen az élénk színű ruhák fokozzák a hangulatunkat.

Így legyél elegáns három lépésben

Így legyél elegáns három lépésben

Az elegáns öltözködéshez való hozzáértés nem kőbevésett tehetség, hanem egy rendkívül jól tanulható és fejleszthető tudás.