Milyen ékszert viseljünk egyes alkalmakra?

Az ékszerek is öltöztetnek. A nők ezt nagyon is jól tudják, hiszen ahány alkalom, annyiféle ékszer. Nem mindegy, hogy milyen nyakláncot, karkötőt, gyűrűt vagy egyéb ékszert veszünk fel egy esküvőre, egy munkahelyi buliba, vagy éppen egy születésnapra. A nők minden részletre figyelnek, és azt is szem előtt tartják, hogy nehogy túlöltözzék az ünnepeltet. Ezért sem szerencsés hófehér estélyi ruhát választani egy esküvőre, mint ahogyan az ékszer sem lehet hivalkodó egy temetésen. A cikkben bemutatunk néhány ékszert és azt is megmondjuk, hogy melyiket, milyen alkalomra illik felvenni.
A nők nem csak öltözködni szeretnek - Milyen ékszert viseljünk egyes alkalmakra?- a szép ékszereket is kedvelik.

A romantikus stílus és a szolid elegancia

Az egyszerű nyakláncok készülhetnek ezüstből, aranyból, de akár nemesacélból is. Ha egy szolidabb eseményre vagyunk hivatalosak, vagy az irodában szeretnénk valamilyen ékszert viselni, akkor törekedjünk az egyszerűségre. A nyaklánc legyen vékony, a medál viszont lehet kicsit figyelemfelkeltőbb, nagyobb, de arra ügyeljünk, hogy ne legyen nagyon színes, vagy ha mégis, akkor kerüljük a többféle színű medált. A legjobb, ha a medál is hasonló anyagból készült, mint a nyaklánc.

Ha mi vagyunk az ünnepeltek, bármi megengedett

Amennyiben bennünket ünnepelnek, vagyis a saját esküvőnkön, vagy előléptetésünkön szeretnénk ékszert viselni, akkor természetes, hogy olyan nyakláncot veszünk fel, amilyet csak akarunk. Ezzel is mintegy felhívhatjuk magunkra a figyelmet, így egészen biztos, hogy rengeteg gratulációt zsebelhetünk be, és nem csak az esemény, hanem a nyaklánc miatt is.

Szolid eseményre, szolid nyaklánc

A gyöngyből készült nyaklánc még mindig kedvelt a nők körében, pedig volt olyan időszak, amikor csak ilyen ékszert viseltek a hölgyek. Természetesen, már azokban az időkben is gyártottak többféle színű gyöngyből készült nyakéket, de a legkedveltebb mégis a fehér gyöngyből készült gyöngysor, ami még ma sem ment ki a divatból.

A harmónia mindig fontos

Akármilyen eseményre is vagyunk hivatalosak és ékszert viselünk, a harmóniára mindig törekedjünk. Ha arany fülbevaló van a fülünkben, akkor a nyakunkba ne ezüst nyakláncot akasszunk, illetve, ha más kiegészítőt, ékszert is viselünk, akkor próbáljunk hasonló, vagy ugyanolyan gyűrűt és karkötőt választani az ékszeres dobozból, amilyen a nyaklánc is.

Ezüstöt bármikor felvehetünk

Az ezüst és az arany ékszerek szinte minden eseményen, ünnepségen viselhetők. Egy kihívó nyaklánc is felkerülhet a nyakunkra, bármilyen eseményen, de csak abban az esetben, ha más ékszert nem viselünk. A nyaklánc már önmagában is öltöztet, főként, ha olyat választunk, ami egy remek, kézműves darab.

Ha mi vagyunk a középpontban

Nem csak az esküvőnkön, hanem minden olyan eseményen, ahol biztos, hogy ránk fog szegeződni az emberek tekintete nyugodt szívvel viselhetünk olyan ékszert, ami nem csak figyelemfelkeltő, hanem méretes és szépen megmunkált is. Fontos, hogy csak akkor vegyünk egy ilyen nyaklánchoz fülbevalót, ha az a szett része, máskülönben elrontja az összhatást.

Buliba és strandra az extravagáns a legjobb választás

A buli felfokozott hangulatához szinte bármilyen extravagáns nyaklánc illik. Ha merészebb vagy, akkor a nagyobb darabok is jól állhatnak és passzolnak a személyiségedhez, ha viszont kissé visszafogottnak érzed magad, mégis szeretnél olyan nyakláncot hordani, ami a nyarat, a jókedvet tükrözi, akkor a szolidabb darabok között keresgélj.

Kapcsolódó cikkek

Cipő és csizma trend

Cipő és csizma trend

A nők egész évben szeretnek divatosan öltözködni. Még ősszel is, amikor hideg van, és sokat esik az eső. A cikkben néhány őszi cipőt és csizmát mutatunk be.

Női ingek és blúzok személyiségre szabva

Női ingek és blúzok személyiségre szabva

A hölgyek szeretnek úgy öltözködni, hogy a személyiségükről is képet adjanak a külvilágnak. A ruha sok mindent elárul rólunk. Azt is, hogy valójában, milyen emberek is vagyunk.

A nők nem csak öltözködni szeretnek - Milyen ékszert viseljünk egyes alkalmakra?- a szép ékszereket is kedvelik.

Milyen ékszert viseljünk egyes alkalmakra?

A nők nem csak öltözködni szeretnek, hanem ékszert viselni is. A cikkben bemutatjuk, hogy milyen stílusú ékszert szeretnek viselni a nők.