Ilyen ékszertrendek hódítanak majd a következő években

Aki folyamatosan követi a trendeket valószínűleg sejti már, hogy milyen ékszertrendek hódítanak majd a következő években. Az ékszerek nem csak dekorációként szolgálnak, hanem viselésükkel önmagunkat és képesek vagyunk kifejezni egy non-verbális módon. A mostaniakban a következő évek ékszer trendjeit mutatjuk, hogy időben fel tudjunk készülni azokra.
Ilyen ékszertrendek hódítanak majd a következő években

Természet ihlette

A természet és az oda való vágyódás sokunk életében van jelen. Nem csak az ékszerek terén népszerűek a természetes anyagokból készült termékek, hanem például a bútorok és a dekorációs elemek területén is. Ezeket tekintve legnépszerűbbek a fából készült darabok valamint a bambusz és a szárított virágok is népszerűek. Az ékszerek terén is hatalmas sikerük van azoknak a daraboknak, amik vagy valamilyen természetes anyagbók készültek vagy arra emlékeztet minket a végeredmény. Készülhetnek ezek a darabok fából, ásványokból, de akár még kőből vagy kagylókból is.

Fiatalos ékszer trendek

Csakúgy, mint az öltözködés és a stílus területén is egyre inkább vagányabb az, ha egy idősebb személy is fiatalos és követi a divatot. Ez az ékszerek terén is így van, hiszen a következő évek nyarain leginkább a nagy színes, vidám, fiatalságot és vidámságot idéző darabok lesznek a legmenőbbek. Idetartoznak a nagyméretű színes fülbevalók, a gyöngynyakláncok és a vibráló színű darabok.

Gyöngyékszer reneszánsz

A gyöngyékszerekről általában mindenkinek a régi idők és annak eleganciája jut eszébe legelőször. Készüljünk fel arra, hogy ezek a darabok ismét hódítani fognak, hiszen a következő években igazán trendi daraboknak fognak számítani. Ezen a téren nem muszáj a hagyományos daraboknál maradnunk, nyugodtan kísérletezzünk különféle méretű és színű darabokkal is. Abban az esetben, ha még nem rendelkeznénk a számunkra tökéletes gyöngy kiegészítővel, akkor vásároljunk ékszert webshopból. Egy online webáruház lehetőséget nyújt számunkra arra, hogy hatalmas választék közül válogathassunk, így mindenképp kiválaszthatjuk a legideálisabb darabot.

Geometriai újhullám

Természetesen csakúgy, mint az előző években, ismét csak divatosak lesznek a geometrikus darabok, igaz egy kis csavarral. Ezen a téren a legdivatosabbak azok a darabok lesznek, amiknek a formavilága kicsit szokatlan és nem csak egy egyszerű kör vagy négyzet. Érdemes a formákkal kísérleteznünk valamint annak méreteivel, sőt akár még két különböző formát is összeállíthatunk. Ezen a téren a legjobb ha vad kísérletekbe kezdünk és megalkotunk valami igazán formabontót.

Újra divatba jönnek a brossok

A brossok is azok az ékszerek, amik régebben voltak igazán divatosak és közkedveltek, ám szerencsénkre ezek újra bejönnek idén a divatba. Méretét valamint anyagát tekintve is ezek a kitűzők minden téren divatosak lesznek, így a legjobb, ha kísérletezünk ezekkel a darabokkal. Ráadásul nem csak kabátunkat dobhatjuk fel egy brossal, hanem elhelyezhetjük akár táskánkon is.

Összegezve

A következő évek ékszertrendjeibe olyan klasszikus darabok is visszajönnek, mint a bross vagy a gyöngy, ám emellett trendik maradnak a fiatalos, természetes valamint a geometrikus ékszerek is.

Kapcsolódó cikkek

Tippek az ékszerek biztonságos online vásárlásához

Tippek az ékszerek biztonságos online vásárlásához

Egyre többen vásárolnak ékszert onlinet, de azért érdemes odafigyelni pár dologra.

Női ingek és blúzok személyiségre szabva

Női ingek és blúzok személyiségre szabva

A hölgyek szeretnek úgy öltözködni, hogy a személyiségükről is képet adjanak a külvilágnak. A ruha sok mindent elárul rólunk. Azt is, hogy valójában, milyen emberek is vagyunk.

A nők nem csak öltözködni szeretnek - Milyen ékszert viseljünk egyes alkalmakra?- a szép ékszereket is kedvelik.

Milyen ékszert viseljünk egyes alkalmakra?

A nők nem csak öltözködni szeretnek, hanem ékszert viselni is. A cikkben bemutatjuk, hogy milyen stílusú ékszert szeretnek viselni a nők.